No Guts & No Glory

Het boek  ‘No Guts & No Glory, kunst in het hart van het onderwijs’ samengesteld door Fred Wartna, Dorien Folkers en Arno van Riet bevat aanstekelijke verhalen uit de praktijk van kunst en onderwijs. Persoonlijke ervaringen, anekdotes, interviews, voorbeelden, verwijzingen en bronnen zijn aan elkaar geregen tot een ketting van inspiratie voor (aanstaande) leerkrachten. Kunstenaars die actief zijn of willen worden in het onderwijs en kunstvakdocenten vinden in het boek argumenten voor een grotere rol voor kunst op school. De 50 teksten zetten de lezer aan het denken en dagen uit tot actie.

Het boek van 200 pagina’s met full colour illustraties geeft suggesties om met een klas studenten of een team leerkrachten het gesprek over kunst in het onderwijs aan te gaan. Daarnaast kan het boek dienen als een aantrekkelijk cadeau voor afstudeerders, als een mooie geste naar relaties of als reader op  gelegenheden waar inspiratie gewenst is.

Het boek kost €20,- inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bij een bestelling van 10 exemplaren of meer is de prijs €17,50 per stuk. Bestellen kan via ngng@wartnaenvangerwen.nl